måndag 15 februari 2010

Svettig virknål
Virkar lite även här nere i värmen. Dock bara inne på rummet i luftkonditioneringen. Ute är det omöjligt, närmare 40 grader många av dagarna. Jag vågar dock inte klaga på att det är FÖR varmt. :)

Jag har även hittat garn att köpa och kunde inte motstå för ca 6 kr nystanet. Dock var det väldigt dålig kvalitet, även för att vara akrylgarn, så kommer nog att använda dem till mindre delar och broderier. För det var väldigt häftiga färger, mot neonhållet. Är inte speciellt förtjust i den sortens färger annars, men tänker att de kommer att passa till bebisgrejer bra. De brukar ju gilla klara och synliga färger.

I övrigt händer inte mycket, men jag längtar faktiskt lite tills vi kommer hem och jag kan få sätta igång ögonförsäljningen igen. Målar upp storslagna planer när jag ligger på stranden på dagarna. :)


8 kommentarer:

Anonym sa...

Söt liten krabat du gjort. Hoppas du njuter massor av solen och värmen!

Sofia-Sobeide sa...

En sån sötis! Ha det skönt där i värmen:)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Åh vilken söt en. Och jag måste erkänna att jag är aningens avundsjuk på dig just nu är så himla trött på kylan och snön :/

jojohanna sa...

Men, vilken fantastisk sammansättning på bilderna! Grönt och blått och ljust! Ser å härligt och varmt ut!

Sunna sa...

Vilken söting, tänk att det tar inte lång tid innan man får hemlängtan

Emilia sa...

Vilken söt filur - den ser ut att ha det härligt i värmen :)

Sandra sa...

Hoppas du har det toppen i värmen!

Har en liten tävling på min blogg för att fira lite =) Kika gärna in och var med!

Kram!

Fröken Rimme sa...

Åh. Jag har inte hittat till din blogg tidigare, men vilka fina saker du gör! Och vad underbart med sol och värme. Idag är det hela 7 plusgrader här, men det innebär mest att det halvmeterhöga snötäcket komprimeras och förvandlas till is :/