söndag 7 februari 2010

En award!


Trots min frånvaro har jag fått en award av snälla Häxan Sytant! Tack så mycket!

Med utmärkelserna följer att jag ska:
- Kopiera awarden till min blogg
- Länka till personen som gett mig awarden
- Berätta sju intressanta fakta om mig själv
- Välja sju andra bloggar att ge awarden till
- Länka till deras bloggar
- Lämna en kommentar i deras blogg med information om att du gett dem en award.Sju intressanta (?) fakta om mig själv:


1. Tror de flesta redan vet att jag är ålänning, men kanske jag kan upplysa någon. :) Efter mina tio år i Sverige är jag mer ålänning än någonsin.  Något som icke-ålänningar snabbt får lära sig är att en ålänning är just det: en ålänning. Inte finne, inte finlandssvensk (möjligtvis finländare i vissa fall), och absolut inte SVENSK. :) Flyttar tillbaka till ön i april.


2. Jag är väldigt intresserad av idrott i de flesta former och tycker det är lite jobbigt att inte kunna se vinter-OS det här året. Vintersport är inte speciellt populärt här nere i sydostasien.


3. Som liten tulta var jag in till akuten tre gånger samma dag och limmade båda ögonbrynen och pannan. När jag någon vecka senare hälsade på en vän på sjukhuset och föll ner från sängen och slog hål i huvudet åkte mamma hem med mig illa kvickt. :)


4. Har väldigt svårt för förändringar och är lite av en trygghetsnarkoman. Samtidigt blir jag väldigt lätt rastlös och har svårt att känna ro. Att vara på resande fot ca nio månader av de senaste 18 går egentligen emot allt jag trodde att jag var och stod för. Tur att man kan förändras! :)


5. Jag är pinsamt dålig på att lämna kommentarer på alla fina bloggar jag besöker. 


6. Tycker att bland det bästa som finns är få fotmassage.


7. Har fortfarande ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor trots två utbildningar.
Eftersom jag är rätt sent ute har awarden gått runt ett tag hos alla "mina" bloggar. Jag väljer därför att vara tråkig och ge den till alla i min länklista! Jag använder länklistan istället för favoriter på datorn, så är du med i min länklista betyder det att jag på något vis har fastnat för din blogg. Om du inte är med innebär det förmodligen att jag inte har hittat till din blogg eller helt enkelt varit för lat för att lägga upp den än. :)

Inga kommentarer: