söndag 31 januari 2010

Glöm mig inte! ;)

Med trådlöst internet på rummet kan jag ju inte låta bli att kolla igenom min blogglista nu och då. Och alla är så duktiga! Och det awards hit och dit och jag kan inte låta bli att känna att jag missar massor. Självklart är jag väldigt nöjd med min nuvarande tillvaro, dagarna går åt till att ligga på stranden eller att utforska ön (Koh Lanta) på moppe. Äta gott, umgås med maken (vi firade ettårig bröllopsdag i tisdags, på exakt samma strand vi gifte oss! :)), ta det lugnt, bara vara helt enkelt.

MEN, vad pysseltillfällen jag missar! Och hur många kommer inte att glömma bort min blogg under tiden jag är borta... :( Är helt enkelt tvungen att uppdatera då och då så att ni inte plockar bort mig från era länklistor. :)

Idag hittade jag faktiskt virkade små figurer i en liten butik, jag vågade dock inte fota dem. Det var olika djurhuvud (gris, hund, katt etc) fastlimmade (?) på spännen. Dock inte alls lika fina som många av er gör. Men med tanke på vilka låga priser det är på allt här så är det inte värt tiden som man faktiskt lägger ner på att virka något.

Jag hittade även de sötaste små suddgummina. När jag var yngre samlade jag på sådana och det var faktiskt inte alls länge sen jag slängde bort dem, hårda och torra. Dessa var jag dock tvungen att köpa för ca 1 kr (för alla fem!).

8 kommentarer:

Sofia-Sobeide sa...

Vi glömmer dig inte :).

Låter härligt med sol och vackra platser.

Mia stickar sa...

Grattis till ettåriga bröloppsdagen! Framför mig hänger den fina dockan jag vann hos dig, hur ska jag kunna glömma?

Fröken Elsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fröken Elsa sa...

Vi glömmer inte dig och jag tror inte att någon kommer att plocka bort dig från länklistorna. Vi vet ju att du är på semester.

Njut och ha det bra nu! :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Säger som dom andra, vi glömmer dig inte :D Sola och bada åt oss med!

Häxan Sytant sa...

Självklart glömmer vi inte bort dig. Du har en award att hämta hos mig när du får tid, lust och möjlighet.

Sunna sa...

Klart vi inte glömmer dig, hur går det med garnletandet då?

ÄNGLASTINA sa...

Jag tänker inte plocka bort dej,vet att du är i värmen och gottar dej,lite avundsjuk blir man.