tisdag 1 september 2009

Gillar det här med filtar...

Oj, vad musten gick ur mig efter hello kitty väskan. Har inte haft ork att påbörja något nytt, vilket kanske i och för sig är bra. Efter mycket om och men har jag gjort en filt färdig, fäst alla garnändor och allt.


Färgerna på bilden stämmer inte riktigt med verkligheten. Bilden under stämmer bättre rent färgmässigt. Gillar färgkombinationen, funderar på en filt i mormorsrutor med samma kombination.

Projekten just nu är att montera ihop en liten sköldpadda och fortsätta virka ännu en spindelsjal. gillar mönstret eftersom det är så enkelt men ändå så snyggt. Efter att ha virkat 1,5 sjal är jag dock rätt less på att virka samma sak hela tiden. Sjal måste ju dock vara rätt present för alla som fyller år i höst, eller t.o.m. julklapp. Ser dem överallt i affärerna, men det är ju så mycket roligare med hemmagjort! :)

Ikväll har jag kollat på filmen "Changeling" med bl.a. Angelina Jolie. Hade aldrig hört talats om den men syrran hade den på datorn så passade på att se den när inget annat fanns på tv:n. Riktigt bra och väldigt frustrerande, baserat på en sann historia som får det att knytas i magen. Se den om ni har möjlighet!

3 kommentarer:

Sofias värld sa...

Så fin! Men det hade passat bra också med rosa, istället för ljusblått, som det ser ut på den första bilden:)

Milla sa...

Underbar blogg du har. :)

fröken pony sa...

söt filt :)