söndag 6 september 2009

Snorigt och snörvligt

Så har förkylningen hittat även till vårt hem. Maken inledde och smittade mig raskt därefter. Snorig, rinnig och nysig. Dock ingen feber, men en väldigt irriterande ögoninflammation. Har plockat ut linserna och har inga glasögon med rätt styrka. Lite svårt med tv-tittandet, men tack och lov påverkas inte pysslandet eftersom jag ser bra på nära håll.

Inledde helgen med att montera ihop sköldpaddan till lill-kusinen. Var dock lite lat och gjorde inte några ränder på skalet som jag har gjort på tidigare versioner. Dels för att jag var just lat, men även för att jag är lite osäker på hur bra stygnen sitter med tanke på att det är väldigt liten som ska smaka på den.

Jag har även virkat ännu en spindelsjal. Denna gång i en blandning av acryl och mohair. Finns för 19,90 nystanet på Rusta. Börjar bli aningen less på mönstret, men har gjort ungefär hälften av ännu en. Bra julklapp. :)


Nu tror jag nästa projekt blir ett par torgvantar eller pulsvärmare till jobbet. Med tanke på hur det känns på kontoret redan nu har jag en känsla av att de kommer att behövas när graderna kryper neråt...

2 kommentarer:

Mia stickar sa...

Så fin sköldpadda! Sjalen ser inte dum ut den heller!

jojohanna sa...

Hoppas du har kryat på dig från kultingsjukan (=vanlig förkylning...) Sköldisen är väldigt söt och sjalen är verkligen en bra julklapp!