torsdag 13 maj 2010

Fönsterprakt i form av rädisa

Åh, vilket härligt väder det har varit idag! Varmt för första gången sen jag kom hem från Malaysia :). Har varit utomhus i princip hela dagen och fixat och donat. Har fortfarande inte riktigt bott in oss i det nya hemmet, men nu börjar i alla fall "mitt" rum ta form. Ska bara få upp några hyllor så att jag har plats för alla mina pysselgrejer. I brist på inspiration har jag virkat en figur från den kinesiska boken jag köpte i Kuala Lumpur.
Det ska föreställa en rädisa, virkad i garnet Tilda, med nål 2.5 och handmålade gröna 10 mm säkerhetsögon.


För alla er som väntar på att ögonförsäljningen ska sätta igång kan jag bara be er fortsätta ha tålamod. Jag har lite planer på gång, men det drar ut på tiden mer än vad jag vill. Men jag har absolut tänkt fortsätta försäljningen och förmodligen med både handmålade och fabriksmålade ögon. När jag använder ögon till mina figurer märker jag att det är en stor skillnad på just hand- och fabriksmålade. Det blir ett annat liv i de handmålade och även om jag är rätt partisk tycker jag även att det blir mycket finare färger. Det är ju dock en del jobb bakom dessa ögon och således blir priset högre. Därför kommer jag även att erbjuda fabriksmålade ögon i några "vanliga" färger (svarta, blå, bruna, gröna och vita tror jag) till ett billigare pris.

6 kommentarer:

Linn sa...

Åh, va söt den var! ^^

Kram,
Linn

Anonym sa...

Gullig liten rädisa!

Sunna sa...

jättesöt

Sofia-Sobeide sa...

En söt liten rädisa! :)

Maria sa...

Hejsan!
Sån sötis till rädisa!:)
Tänkte passa på att fråga om du vet när du kommer fortsätta sälja säkerhetsögon i din shop? Väntar ivrigt på att inhandla ett lager..;)

Maria

Maria L sa...

Fin rädisa!