söndag 10 januari 2010

Något nytt att redovisa!

Om en vecka beger vi oss till hotell på Arlanda för att invänta måndagsmorgonen och flyg till Bangkok. Har inte riktigt fattat att vi snart ska åka och känner mig inte det minsta förberedd. I september 2008 åkte vi iväg för att vara borta nästan sex månader, då hade jag stenkoll på allt (trodde jag iaf). Nu är jag betydligt mer avslappnad. Borde dock packa om ryggsäcken några gånger till för att minimera allt onödigt. Nu vet jag ju vad som finns att få tag på i Thailand och vad som är viktigt att få med sig hemifrån. Något som jag inte har sett där är garn så ska jag virka något måste jag ta med det! Men det är ju inte det lättaste att välja ut bara några nystan när man numera har blivit bortskämd med att ha hur många färger som helst att välja mellan. Nåja, ett i-landsproblem som jag nog ska hitta nån lösning på. :)

För en gångs skull ska jag inte visa er nåt ur julklappshögen utan något som jag har färdigställt i dagarna. En liten tax till födelsedagspresent, mönstret härifrån.10 kommentarer:

Mia stickar sa...

Så söt! Ser nästan ut som vår lilla Alfa!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vad fin :) Ha en fin, trevlig, rolig, underbar resa!

Kram Viktoria

Anonym sa...

Ha en riktigt fin resa! Å vilken söt tax!

Sofia-Sobeide sa...

Spännande spännande! Hoppas du hinner blogga lite under resan också. Så söt liten tax:)

Krumelur sa...

Åhh... vad söt!!

Emilia sa...

Cool tax!

Sunna sa...

Det finns massor av garn i Thailnad, starka neonfärger tror jag är en specialitet men helt vanliga också och billigt är det så nöj dig du med ett mönster och en virknål

Sunna sa...

Vi frågade en taxichaufför och det visade sig att det fanns en liten affär precis brevid hotellet och sen hittade vi lite överallt

IA Nyckelpiga sa...

Áh vad fin!
Man tror alltid att man har koll pá allt innan man reser sen visar det sej att det dyker upp en massa ovántade saker pá vägen. Men det är ju det som är spánnande med att resa. Ha en riktigt fin resa.

Ninna sa...

Åhh, vilken charmig liten jycke...