söndag 13 december 2009

Världens godaste muffins

Åh, vad jag längtar till efter jul så att jag kan blogga om betydligt mer. :)

I helgen har jag faktiskt lyckats både beta av saker på "Att göra listan" och tillverka något till mig själv. Jag har lite beslutsångest över hur jag ska göra med mitt pysslande på resan. Om det är värt att ta med något material överhuvudtaget. När jag åkte iväg förra året för att vara borta i nästan sex månader hade jag med mig några nystan garn, ögon och en virknål. Jag rörde inte nålen överhuvudtaget så skickade hem allt till slut... Så jag undrar om det kommer att bli likadant den här gången, då är det ju rätt onödigt att släpa på materialet.

Här hemma känns det rätt osannolikt att man inte ska sakna virkandet, men väl där nere i värmen och det totala lugnet verkar det inte som jag behöver terapi i form av pysslande. :)

Men om jag trots allt tar med mig lite material har jag sytt en liten necessär/väska för att ha några virknålar och lite annat i. Helt återvunnet material: manschestertyg från en jacka, dragkedja från en annan jacka och foder från ett örngott.


Efter att jag tog bilden har jag även virkat en gul liten boll som jag hängde i spännet på dragkedjan.

Vill även tipsa om världens godaste muffins! Hallon och philadelphiaostfyllda, finns att hämta här. (Ett tips är att följa kommentarerna och inte sätta lika mycket vaniljsocker i philadelphiaostsmeten som receptet anger utan ersätta det med florsocker.)


Ett annat tips är att använda silikonformar, fungerar hur bra som helst. :)

5 kommentarer:

Mia stickar sa...

Vart ska du nån stans?

Drutten sa...

Vad läcker neccesären är! Jag gillar manchester!

Sunna sa...

läcker väska, muffinsen verkar himla goda och vad smart med silikonformar

NAISY-Anna i Landet Upp och Ner sa...

Ooooo, gott! Det ska jag prova! Jag älskar nya muffinsrecept!

sv: tack, vad kul! :)

Sofia-Sobeide sa...

Ramarna till börsarna har jag köpt i Sinoopperi. Tidigare köpte jag från Kirjokas där de minsta kostade 2€ nu har dom höjt priset till 3€ och Sinoopperi har billigare, tror dom kostade 2,50€.