söndag 20 december 2009

Extra erbjudande på säkerhetsögon!

Som jag tidigare har nämnt kommer jag att åka på en längre resa (ca tre månader i Asien) med början i mitten av januari. Under den tiden kommer försäljningen av säkerhetsögon att ligga nere. Med tanke på hur bra försäljningen har gått, hade inga förväntningar så tycker den har gått väldigt bra, så är mina intentioner att fortsätta försäljningen när jag kommer hem. Nu har jag dessutom fått en bättre koll på vilka ögon som är populära och kan fokusera på dem. Jag tror dock att jag kommer att sluta handmåla ögonen och istället köpa in fabriksmålade. Detta pga tidsbrist och att jag kan ta ett så pass mycket lägre pris på fabriksmålade. Kan hända att jag tar specialbeställningar på målade eftersom de faktiskt blir väldigt mycket finare än de
fabriksmålade. Jag själv tycker det är en otrolig lyx att kunna välja och vraka i färgkartan när jag ska skapa en figur! :)Kanske jag har kvar alternativet med handmålade, dock endast i några få färger och köper in några färger. Jag får se helt enkelt! Har ju lite tid att fundera över vad jag vill...:)


Jag har skickat ut många beställningar av varierande storlek, vissa VÄLDIGT stora och andra med bara några få ögon. Alla beställningar är dock lika roliga att få och det är kul att se hur beställningarna är spridda över hela Sverige (t.o.m. Finland).

Nu till erbjudandet: Den beställning som blir den 55:e (gillar symmetri :)) får fem par handmålade ögon på köpet och jag bjuder även på frakten!
(Det är mindre än 10 beställningar till den siffran).

Även en bild på förpackningen:


2 kommentarer:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag fick ditt brev idag och gissa om jag blev glad. Sötaste lilla amigurumisen jag någonsin sett. TACK! Det gjorde verkligen min dag, nu sitter hon(?) här brevid mig och tittar på :)

Martina sa...

Hejsan. Jag har skickar en beställning till dig men inte fått nått svar eller så? Undrar om du hinner skicka innan du ska åka. Kram martina