tisdag 1 december 2009

Filtar i massor

Tillbaka efter "semestern". Jag har inte varit på jobbet, men utvilad är jag definitivt inte. Problemet med att bo så långt borta från familj och vänner är att man inte träffar dem särskilt ofta. Och när man då åker "hem" blir det väldigt många att träffa på oftast väldigt kort tid. Vilket självklart är trevligt, men även utmattande...

Har knappt rört varken virknål eller nåt annat pysselrelaterat. Lördagskvällen framför Robinson innebar dock lite virkande i sällskap av mamma som stickade. Betydligt trevligare än att sitta ensam! Virkar på en filt till en liten gosse som föddes i lördags. På tal om filtar så har jag haft lite överproduktion den senaste tiden. Det är så skönt med ett projekt som inte kräver speciellt mycket räknande eller övrig tankeverksamhet. Dessa "överskottsfiltar" är nu ute för försäljning, i en "riktig" butik för en gångs skull. Om ni är på Åland och har vägarna förbi Sittkoffs finns de inne hos "Thereses broderier"!


Lite vemodigt att lämna bort dem. De är så otroligt mysiga och gosiga och färgerna kan ju inte göra en annat än glad i detta rusk!

4 kommentarer:

ÄNGLASTINA sa...

Man behöver alltid ha något lätt projekt där man inte behöver tänka.Du har hittat bra med filtarna.Jättefina.

Sunna sa...

Men va kul att få visa upp dem i en butik, lycka till med försäljningen

Emilia sa...

Härliga filtar - de blir säkert snabbt sålda!

Pysselkiisen sa...

Vill tipsa om den tävling jag har på min blogg nu! Den är sponsrad av underbara butiken By hands. Gå in och titta här:

http://pysselkiisen.blogspot.com/2009/12/tavling-hos-pysselkiisen.html