söndag 22 november 2009

Febril aktivitet i tomteverkstan

Söndagar verkar vara en dag då många uppdaterar och det är ju perfekt sysselsättning att få läsa en massa nya inlägg när söndagskvällen egentligen inte är favoritstunden på veckan... Och om man inte hinner läsa har man ju alltid lite nöje på måndagsmorgonen på jobbet. ;)

Jag känner en stor prestationsångest eftersom jag har fått för mig att jag ska komma på perfekta julklappar till alla 27 (!). Och helst vill jag ju göra så många klappar som möjligt. Och de ska vara klara till helgen eftersom jag åker hem till Åland då... Nåja, det vägs upp av att klapparna förhoppningsvis uppskattas! :)

Tyvärr kan jag inte blogga speciellt mycket om tomtefabriken än, men kan visa ett samarbetsprojekt mellan mig och mannen, min egen lilla stämpelfabrik. :)

Han har ritat tomteflickan på lite hårdare papper, jag har färglagt, klippt ut och klistrat fast på en tändsticksask. Jag använde lite tjockade dubbelhäftande tejp för att få en lite upphöjd känsla. Har sett många härliga scrapbookingstämplar, men har verkligen inte råd att pyssla med även den hobbyn... Då är det ju bra att ha en man som är så duktig på att rita! Det är även han som har ritat figurerna i min header, vi som bröllopspar. :)
5 kommentarer:

Mia stickar sa...

Tur du har med sådan tallangfull man! Besökte och förälskade mig i Åland för några år sedan. Så underbart vackert där är!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Hade ingen aning om att du är från Åland, vad kul :)

Min gammelmormor var från Åland så min mormor och morfar hade fram tills för ett par år sedan ett hus där och där har jag spenderat många, många somrar. Det är verkligen en vacker ö!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Aha, vad kul att ni ska flytta tillbaka :)

Deras hus låg på Lemland, det var bara en liten stuga med utedass, utan rinnande vatten inomhus. Låg jättefint uppe på ett berg eller vad man ska säga med utsikt över vattnet.

Det är något speciellt med öar, jag har alltid haft en förkärlek för livet på öar. Är uppvuxen på en ö dessutom, i Grekland visserligen men ändå :P

Hoppas du kommer trivas! :)

Emilia sa...

Vilken fin!
Blir ju lite mkt att göra nu innan jul, vill också ge mest hemgjorda paket + att jag vill göra massa till mig själv också...

Sunna sa...

Kul när man kan hitta på något ihop, jag och min man har hästarna tillsammans