lördag 19 september 2009

Tjoho!

Har redan fått min första beställning! Så glad när jag såg det och satte mig genast och målade det som hade beställts. Synd att man måste ha tålamod att låta det torka minst 24 h... :)

Är riktigt sugen på att virka amigurumis igen, det var ett tag sedan. Men helst vill jag ju bara virka huvuden så att jag kan använda ögonen. :)

Som lite paus mellan allt småpillande med ögonen och amigurumis har jag färdigställt ännu en babyfilt. Eftersom min man är övertygad om att vi bara kommer att få döttrar nån gång i framtiden är jag lite sugen på att behålla den själv. Men så känner jag iofs efter varje filt... :)
Kul att så många vill vara med i utlottningen. Tyvärr är det många som inte har lämnat mailadress eller på annat sätt lämnat spår så att jag kan se vem det är. Känner ni er träffade så lämna en ny kommentar med lite kontaktuppgifter!

3 kommentarer:

Rita sa...

Grattis till din första försäljning!

maja sa...

roligt att man får sälja något man gjort, då vet man att det uppskattas. Vill höra med dig om Hallo Kitty väskan, är mönstret ditt eller har du hitat den någonstans? den skulle jag vilja göra till mitt barnbarn som är 4 år snart hon bara älskar "hallon Kitty" mvh maja

TokTova sa...

Grattis till försäljningen!
Jag var också övertygad om att jag skulle få döttrar, men tji fick jag. Båda gångerna! (Fast man kan definitivt ge en liten bebiskille en rosa filt de är inte särskilt kinkiga med sånt:-) )