torsdag 23 juli 2009

Semester

Jag trodde jag skulle hinna virka massor under semestern. Jo tjena, har virkat två rader på en filt under snart två veckor.

Började med att sova halva bilfärden ner och sen köra resten. Väl hemkomna på ön var det festplanering i en vecka som gällde. Hade en underbar bröllops- och födelsedagsfest. Riktigt skönt att "slippa" bröllopsnerverna och bara kunna njuta av roligt sällskap och god mat.

Sällskapet krävde att få se en bröllopskyss. :)

Åker tillbaka till Umeå imorgon och tyvärr även arbetet som börjar igen på måndag. Ska dock bli skönt att få tillbaka lite rutiner och då självklart även få ro till att virka en massa igen!

2 kommentarer:

Pom A sa...

Hej Linda,

Roligt att gå på bröllop,där man inte behöver göra ett skvatt utan bara roa sig :) Var själv på ett sådant där varken jag eller min sambo behövde göra något alls och vi hade också jätteskoj.

Gällande att virka i trasselgarnet så använde jag virknål/stickor 6 och försökte göra så lösa maskor som jag bara kunde för att ha en chans att kunna arbeta med dem. Det svåraste var att virka på håret på huvudet. Kroppen är stickad och armar, ben och svans är virkade med stolpar. Huvudet är virkat i Alpaka. för att det skall vara mjukt och gosigt.

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Svar: Jag hade lite samma problem, jag försökte virka ett par vingar men det blev inte alls snyggt men så kom min sambo med idén att sy ett par istället :D Hur smart som helst.