måndag 18 maj 2009

Äntligen lite värme!

Äntligen lite vår även här i norra delen av landet! En underbar dag igår då man faktiskt kunde gå i linne utan att frysa ihjäl. Jag och maken begav oss på långpromenad och hade lite picknick i det gröna. Tog det väldigt lugnt och njöt mest av att vara lediga båda två.

Lite pyssel hann jag dock med. Fortsatte bråka med studentmössorna och fick till slut ihop en som jag var relativt nöjd med. Var då dags att knåpa ihop något som mössan kunde sitta på. Vet faktiskt inte vad jag hade tänkt från början, men blev väldigt nöjd med slutresultatet!

Har tyvärr ingen bild på studentmössan, men tycker filuren är som sötast utan faktiskt. Funderade ett tag på hur jag skulle få till så små fötter och händer, men valde till slut att virka direkt på kroppen. Brukar annars göra delar som jag syr fast, det blev dock alldeles för pillrigt den här gången. Den är nämligen bara 5-6 cm hög. Håret virkade jag ihop av ett garn jag köpte på rea för ett bra tag sedan. Hade ingen aning om vad jag skulle ha det till, men man kan ju aldrig ha för mycket garn hemma. :) Synd bara att jag inte har garnet i fler färger för det skulle vara kul med lite "punkigare" hår!

Hann bara avklara ett dop så blev man bjuden på ännu ett. :) Så dags att börja fundera på nästa present!

3 kommentarer:

Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥ sa...

Bra att ni får lite sol och värme, i helgen har det varit trist väder här i Malmö, först idag har det varit varmt och soligt, typsikt ;)

Söt liten filur du virkat!

Kram Viktoria

m sa...

Vilken liten söt en!

Mia stickar sa...

Den va söt!