fredag 20 augusti 2010

Kalasfint!

Var på födelsedagsfest till en skogalen kompis i helgen och jag gjorde födelsedagskortet alldeles själv. Jag är ingen scrappare men tänkte att jag i alla fall skulle försöka mig på det här "sko-kortet" som Veronica tipsar om på sin blogg.Det blev inte så tokigt om jag får säga det själv. Kudden fick hon förresten också. Hittade ett mönster på en löpare som jag modifierade till kuddstorlek.


Hmm, den passar ju onekligen väldigt bra även i min soffa. Kanske jag måste göra en till? Men det är nog bara att inse att jag är värdelös på att behålla de saker jag gör till mig själv. De virkade stenarna skulle jag egentligen ha på min egen hylla, men även de hamnade i födelsedagskorgen... Men det är ju så roligt att ge bort personliga presenter!

4 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Gu va cool din sko blev, jag vill verkligen göra fler dom är så himla fina. Ida såg jag en beskrivning på en babusko också som var alldeles underbar, kanske blir du sugen påen sån också...

http://nettantrollet.wordpress.com/2010/08/09/vintageinspirerade-babyskor-inte-klart/

Kram/Veronica

Sunna sa...

Underbart, vilken toppenide

Anonym sa...

Bättre presenter än de som är personliga finns inte. Tycker du ska göra stenar och kudde till dig själv också. De är ju jättefina!

TokTova sa...

Vilken snygg kudde och ja den passar verkligen bra i din soffa.
:-)