söndag 20 juni 2010

Testar lite nytt

I väntan på att mina ögon ska anlända, vilket tyvärr brukar dröja alldeles för länge, har jag lekt lite med de ögon jag har kvar från förra beställningen. Idag har jag testat att måla med en guldpenna och det blev inte helt tokigt. Pennan är dock inte vattenfast så ska testa att lacka eller eventuellt köpa en vattenfast guldpenna. Så mycket lättare att använda en penna istället för en pensel. :)


Helt omöjligt för en amatör som jag att få till färgen bra, men det blev lite djup och liv i färgen. 

Har även andra idéer på hur jag ska kunna "smycka" ögonen, men det får vänta tills jag hittat rätt material. Tyvärr är det den stora nackdelen med att bo på ett litet ställe som dessutom är en ö, det är inget jätteutbud på specialgrejer som man kan behöva ibland. Tur att det är bara två timmar med båt och ca en timme med bil till både Uppsala och Stockholm. Till detta behövs en hel dag, inte lika smidigt som att gå till centrum i Umeå på 7 minuter. :)

Bara fyra dagars arbetsvecka nästa vecka, förhoppningsvis innebär det massor med tid för pyssel!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej Linda! Läste att du beställt ögon nu,vad roligt!:)
La just opp en bild i min blogg på ett par säkerhetsögon som jag är på jakt efter,du som är ögonexpert kanske kan svara var jag kan hitta sådana att beställa?:) Ha en bra dag!