tisdag 15 september 2009

Webbutiken vilar ett tag till...

Jag var nog lite för snabb att lansera webbshoppen...

Eftersom jag upptäckte att färgen jag använder inte klarar vatten speciellt bra ska jag ge mig ut på marknaden och leta en ny, bättre, vattentålig färg och återkommer så fort jag har hittat den.

Förhoppningsvis ska jag hitta liknande färger som de jag redan har fastnat för och lagt ut i butiken. Annars får jag väl blanda tills jag hittar dem. :)

Utlottningen gäller självklart fortfarande!! Och även ögonen i utlottningen kommer att bytas ut till sådana med ny, bättre färg!

Jag hoppas ni har förstående för detta, men jag vill hellre sälja något som jag kan stå för till 100% än att sälja något som inte håller kvalitetsmässigt.

Ska googla vidare på "vattenbeständig akrylfärg" nu. :)

3 kommentarer:

Sofia-Sobeide sa...

Det är ju lustigt att färgen spricker om du lackar den... Jag brukar ofta lacka då jag målat med akrylfärg och det har aldrig spruckit. Kanske det beror på underlaget... Lycka till med letandet efter färg!

Sofia-Sobeide sa...

Jag har Schjerning, Folk Art och Lefranc & Bourgeois akrylfärger. Lacket är också Lefranc & Bourgeois. Jag har bara använt färgerna och lacket på cernitlera och på det har det inte varit någo problem.

Anonym sa...

Hoppas det går bra med färgen.
Jag letar efter kattögon, hoppas du kommer att ha det också.
Din blogg är jättebra!
Lycka till.
Kram från skogsmusen :-)