söndag 28 juni 2009

Uppdaterad version av sköldpaddan Tim.Det går ju inte att vara ute i solen jämnt så lite pyssel har det blivit. En liten sköldpadda utifrån egetkomponerat mönster. Gjorde en tidigare som jag inte blev helt nöjd med, ändrade lite på huvudet den här gången och genast fick han en helt annan karaktär! Har dock t.o.m sålt mönstret till föregångaren på etsy så helt dum var väl inte han heller, jag är dock betydligt nöjdare med den nya "Tim". :)

Har upptäckt att det är nåt skumt med mina länkar. Har ju inställt att de ska uppdateras när mina länkade bloggar har publicerat något. Det verkar inte funka, även om jag uppdaterar min sida händer inget med länkarna trots att jag ser på andras bloggar att det finns nya publiceringar. Nån som har samma problem? Har ingen aning om vad man kan göra åt det, ingen lust att peta i HTML-koden, är totalt kass på det...

7 kommentarer:

Sofias värld sa...

Så söt han är! :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jättesöt sköldpaddis :)

Veronica Tingvall sa...

Hos mig tar det ibland(oftast) ganska lång tid innan litan uppdaterar sig. Vissa bloggar tar längre tid än andra av någon anledning men förr eller senare brukar de i alla fall uppdateras.

Supersöt sköldis. Vår riktiga harvarit på promenad ute idag :-)
Kram/Veronica

Fröken Elsa sa...

Gullig sköldpadda :)

Jag har samma problem som du. Min länklista uppdaterar inte heller sig som den ska och det hjälper inte att uppdatera sidan.

Mia stickar sa...

Va söt han är lille Tim!

ÄNGLASTINA sa...

Han är jättesöt

Emilia sa...

Så söt!