tisdag 23 juni 2009

Ravelry


Hittade ett underbart häftigt mönster på Stitch or die´s blogg och det visade sig finnas på ravelry. Även om jag inte stickar (än?) så var jag tvungen att registrera mig för att få tag på det. Och nu när jag har gjort det ångrar jag mig nästan. Snacka om välfyllt ställe med allt en pysslare kan tycka om! Oj, vad inspiration! Och det är faktiskt det minsta jag behöver nu. Har så mycket idéer ändå... :)

Har gjort färdigt två nyckelringsflickor som jag hade beställning på.

2 kommentarer:

StitchOrDie sa...

ja det är helt galet vad mycket som finns där. men det är perfekt när man behöver inspiration. och om man hittar ett mönster är det så kul att titta på hur andra gjort, färger och ändringar ^_^

Sofias värld sa...

Hej!

Jag har inte virkat så länge att jag ännu sålt på någon marknad. Eller min mamma hade med sig lite av mina saker på en julmarknad ifjol. De marknader jag nu skall sälja på är ganska små hantverksmarknader i Åbolandsskärgård där lokala hantverkare säljer sina saker. Vet inte hur det är med åtgången men i hantverksboden där jag sålt amigurumin sedan maj så har det gått riktigt bra faktiskt. Så jag tror och hoppas att det kommer gå bra på marknaderna också :).

Ja ravelry är beroendeframkallande! Finns ju så mycket fint där, har massor på min kölista där :D

H//
Sofia